torstai 23. toukokuuta 2013

mikäs täällä tuoksuu?

Kaivakaa taskujenne pohjilta viimeisetkin kolikkonne...
...Nimittäin Liima on täällä taas!

Kertauksena kaikille uusille ja vanhoillekin lukijoille, Liima Zine on paras omakustannelehti päällä maan. Koko idea elää intohimosta ja rakkaudesta musiikkia kohtaan, mitä tästä lehdestä et löydä, sitä et tarvitse.
Vähän erikoislaatuisempaa tietoa ainutlaatuisessa lehdessä. Bändejä, joita ei todellakaan ihan jokaisessa lehdessä tule vastaan.Tuoreimmassa numerossa on juttua Lamasta itse Rane Raitsikan sanoin, rokkilegendojen muodostamasta Tango Piratesista ja tooga-asuisista Kansan Suosikeista. Toimitus käväisi myöskin No Control -bileissä Nosturissa...Eikä tässä vielä kaikki! Löytyypi arvostelua Madnessin uudesta levystä ja vaikka mistä!Tässä lehdessä seikkailee sitten iki-ihana kitarasankari Dregen. Kiinnostaako, mitä hänellä tuli mieleen sanasta kottikärryt?
Löytyy kuulkaas Vibratorsinkin haastattelua, sekä muunmuassa Pää Kiin ep-arvostelua.
Lutakkokin leimahti liekkeihin.Liima-klassikko. Ihka ensimmäistä numeroakin on vielä saatavilla!
Kansikin jo kertoo, että legendoilta ei tässäkään numerossa vältytä. Jos et tiedä, kuka on Marky Ramone, voit häipyä än-yy-tee-NYT!
Kakkahätä -77 ei myöskään ole varmasti tuntematon kovin monille ainakaan, toivottavasti. Keikka- ja levyarvosteluja löytyy tietenkin!

Toimi näin, niin saat maailman tyjyintä Liimaa suoraan kotiovellesi:
1.Laita kirjekuoren sisälle...
-Nimesi ja osoitetietosi
-Postimerkki
-Tieto selkeästi merkattuna siitä, minkä/mitkä numerot haluat ja kuinka monta kappaletta kutakin
-Rahaa 2€/lehti...Eli jos tilaat kaksi lehteä, hintaa kertyy 4€ jne.

2.Lähetä kirjekuori osoitteeseen...
Anni Hanttu, Poste Restante, 15240 Lahti

3. Tilaus lähetetään takaisin sinulle päin mitä pikimmiten.

Liimaa tosiaan liikkuu muutenkin ympäri Suomea, missä ikinä toimitus sattuukaan liikkumaan. Voit saada lehdet ihan käteenkin tuotuna, jos liikut oikeaan aikaan oikeissa paikoissa. Kysele ihmeessä lisää Liiman Facebook -sivulta eri toimitusmahdollisuuksista ja muista asioista, mitkä mieleen pälkähtävät.

Minä ainakin tässä pääkaupunkiseudulla pyörin, että minun kauttakin Liimoja saa täälläpäin erittäin helposti. Jos kiinnostaa, niin viestiä saa laittaa tänne blogiin, tai ottaa yhteyttä Facebookin kautta.

Haluat sitä, tarvitset sitä...
Pysy kartalla kuumimmista ilmiöistä, lue Liimaa!

1 kommentti :

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)