maanantai 24. joulukuuta 2012

6 AM christmas morning


Jouluaatto tänään, kuten vuosikin sitten. Tänä vuonna jotenkin ei ole ollut yhtään joulufiilistä ja jostain syystä jouluaattoisin mulla on aina tosi huono fiilis, jostain aivan tuntemattomasta syystä. En ole ehtinyt ajatella jouluasioita, kun aika on mennyt niin tajuttoman nopeasti. Mutta saa tietty nähdä mitä tästä päivästä tulee. Joulussa on kyllä ihanaa tunnelmaa ja on kiva päästä leipomaan joulujuttuja. Eilen tuli leivottua glögijuustokakku, joululimppua, daimia ja hasselpähkinävalkosuklaalime-fudgeja. Jonkun ajan päästä alan väsäilemään vielä laatikoiden parissa. Tykkään kyllä joulusta, mutta en tiedä mikä näitä aattoja vaivaa.
Pakko vielä kertoa, että viikonloppuna oli ihan huimaa. Siitä lisää hieman myöhemmin.Olen saanut joululahjan interaktiivisesti. Viidenkymmenen lukijan raja on ylittynyt, joten annan nyt teille lahjan. Eikö parhaat lahjat ole juuri niitä, jotka olet itse saanut valita, tai jotain mitä olet aina halunnut?
Nytpä siis annan teille, rakkaat lukijani, vapaat kädet.

Mitä haluaisitte minun tekevän? Haluatteko kysymyspostausta, haastetta, kuvahaastetta, kirjoitusta piparkakku-ukkeleista, vai kenties kahvinkeittimistä? Mikä vain on mahdollista!

Nyt niitä ideoita saa heitellä! Teitä on nyt 50, on varmasti jotain, mikä saattaisi kiinnostaa. Nyt joululomalla minulla olisi erittäin hyvin aikaa toteutella vaikka mitä jänniä postauksia, mutta jos ei teitä kiinnosta, niin ei sitten. ;)

2 kommenttia :

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)