sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

"Musta pukee sua"

Haahuilen pilvissä. Tajuntani on jossain kaukana maan päältä, enkä tiedä milloin se on tulossa takaisin. Nämä fiilikset johtuvat täysin eilisestä The 69 eyesin keikasta, johon nyt palaan tämän tekstin muodossa.

Lauantai 28.7.2012, Räikkärock. Tapahtumapaikalle saavuin aamulla ennen yhdeksää. Muita jonottajia ei näkynyt mailla halmeilla ja kävin taloksi sinisen teltan eteen. Seuraa sain vasta iltapäivällä, kun Janettekin saapui paikalle. Koko festarin henkilökunta oli tosi mukavaa. Jo aamulla mulle tuotiin kokista ja vissyä, myöhemmin myös vettä. Tämä on ainakin minun mielestäni asiallista toimintaa, että festariväestä välitetään niin kuumana päivänä.
Woo-o-oo
You've got a murder style!


Hypätään suoraan 69 eyesin keikkaan. Voisin jopa sanoa, että tämä oli kyllä paras keikka Sixtareilta, mitä olen nähnyt! Näki, että jätkillä oli hyvä fiilis, myös mulla oli hyvä fiilis, sää oli mitä parhain ja muutenkin kaikki oli täydellistä. Niin ja Stolen season. *Iso sydän tähän kohtaan


All they wanted to do is rock

Stolen seasonin lisäksi keikalla soitettiin sellaisia "all time favorites" -biisejä. Settilistaan mahtui mm: Gothic girl, Still waters run deep, Dance D' amour, Dead girls are easy, The chair ja tietenkin Lost boys.

Devils ilmeisesti menossa, ainakin kun katsoo Timoa. :D
Dance with me into the night

Keikan jälkeen kävimme Janeten kanssa tiedustelemassa järkkäreiltä, että olisko bändiläisten mahdollista tulla meitä moikkaamaan, tai päästäskö me niitä nopsasti moikkaamaan bäkkärin puolelle. No meidät ohjattiin toisen järkkärin luo, joka päästi meidät bäkkärille: "Jos ootte kiltisti."
Kuvitelkaa!!! Järkkäri päästi meidät b-a-c-k-s-t-a-g-e-l-l-e. Ihme on tapahtunut, pienet festarit kunniaan. Ei tällästä millään isommalla festarilla tapahtuis. Ei ikinä.

Artsin nimmari
No etsittiin sitten pojat käsiimme, mutta Jyrkiä ja Jussia ei näkynyt missään. Pasi vihjasi heidän olevan ns. kopissa ja oli itsekin menossa sinne. Pyysimme välittämään viestin, että olis kiva, jos ne vois tulla käymään. Menimme kopin luokse ja odotimme tanssahdellen Eppu Normaalin tahtiin. Henkilökuntaa, Timo, Pasi ja Archzie ravasivat kopin ja lavan edustan väliä, mutta aina kun kysyttiin, että milloin Jussi ja Jyrki tulee, vastaus oli: "Ihan kohta." No, Archzie kävi välillä tanssahtelemassa meidän kanssamme ja vihdoin Jussikin tuli ulos kopista.


Jussi: "Moi Riina! Oliks kivaa sillon siel Kampissa, siis siellä Narinkkatorilla? Saitko muuten kapulan, mä yritin heittää sulle?" ...Tiina. "Eiku niinhän se olikin."

Näin tämä suunnilleen taisi mennä. Niin mahtava tunne, Jussi muisti mut!(Jos et ymmärrä, lue tämä) Juteltiin siinä tovit mm. keikasta, säästä, tulevista keikoista ja tulevasta levystä. Jussi olis halunnut soittaa meille pari uutta biisiä, mutta oli jättänyt läppärin vissiin himaan. Kävi myös kysymässä Jyrkiltä (joka oli muuten bussissa koko ajan) läppäriä, mutta silläkään ei ollut mukana.

Jokatapauksessa, kun meidän oli aika lähteä,(tätä en unohda ikinä) Jussi tuli halaamaan:

"Sä oot aina niin pirtee ja kaunis."

7 kommenttia :

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)