perjantai 29. kesäkuuta 2012

Sankopäiden safarimatka

Keskiviikkona Michael Monroe bändeineen oli ilmaiskeikalla Helsingissä, yleisurheilun em-kisojen tapahtumatorilla.

Kaikki alkoi itselläni tiistai-iltana, kun saavuin tapahtumapaikan porteille. Siellä jälleen kerran tutut kasvot: Nancie, Sheena ja Anniina. Yö hurahti ohi nopeasti, ilma oli lämmin ja oli muutenkin mukavaa. 24h Alepa tuli tutuksi.


Kuva: Ylen Aamu-tv (Facebook)
Tosiaan, mehän ollaan nyt virallisesti julkkiksia. Terveisiä vaan Ylen aamu-tv:n Facebook-sivuille ja Radio Suomelle!

Alue avattiin jo kasin maissa aamulla. Siinä naureskeltiin, kun oltiin ainoita jonossa ja löntysteltiin alueelle ilman minkäänlaisia turvacheckejä. No mikäs siinä, mukavampi niin, ettei tarvi stressailla ja pinkoa lavan eteen, kuin sadan metrin juoksija.

mmm..
Kaikki ilmaistarjonnat käytiin luonnollisesti läpi päivän aikana, mutta parhainta kaikista oli ah niin ihana gruyere -juusto. Oli se vaan niin hyvää ja juustotädit alko myöhemmin kattomaan vähän ikävästi, kun käytiin santsaamassa. Erityismaininnan tarvitsee myös Ylen kojulta saadut karkit, jotka maistuivat lasten hammastahnalle.

Aamua vietettiin nukkumalla, kaupassa käymisellä...JA vesipullojen täyttämisellä, missäs muuallakaan kuin Hesburgerissa. Alueella ei tietenkään ollut vesipistettä.

Aidat oltiin laitettu suoraan sanoen päin persettä, sillä yleisöaidaksi oli laitettu kevyt aita, jossa ei ollut ns. "lattiaa". Sen olisi voinut kaataa tosta noin vain. Tietysti protestoimme järkkäreille ja olihan siinä vaikka minkälaista draamaa heidän kanssaan päivän aikana aitojen takia, mutta siitä en edes jaksa kertoa.

Ai mikä myrskypilvi?
Me sitten Miran kanssa kauppamatkalla haettiin Alepasta pahvia ja tehtiin kyltti: "DREGEN KOM HIT" / "JUMALAUTA, MINÄ RAKASTAN SINUA, PERKELE". Ihan silleen viime keikan pohjalta ja muistutuksena Dregenille meidän Facebook-viestistä.

Hieman päivän aikana satoikin kuuroittain, joten....

Ja kaikki huutaa: "Dregen, kom hit!"
ORANSSIT SADETAKIT!
Kaikilla on näköjään iha hirveen hauskaa. ;)
Jengiä oli naurettavan vähän päivällä ja eturivikin täyttyi kokonaan(?) luultavasti vasta kun Monroen  bändi aloitti.Keikka oli kokonaisuudessaan ihan mahtava, vaikkakin liian lyhyt. Varmaan hauskin keikka ikinä, johtuen Dregenin ja Steven reaktioista kylttiämme kohtaan. :D  Dregen alkoi nauramaan ja kääntyi poispäin ja Steve..."Haista vittu".

Päivän "Mitä ihmettä tässä tapahtuu?" -kuvaNo keikan aikana sain Dregenin plekun Miran jaloista ja yllättäen keikan jälkeen järkkäri tuli ihan pyytämättäni tuomaan käteeni toisen Dregenin plektran. Kiitän!

Tshihi...
...Tättäräää!! Näin siinä sitten kävi. :D Apua mä vieläkin tärisen. Pakko sanoo, että tossa tilanteessa ei sitten englannin puhuminen suju yhtään. Nyt voin kuolla onnellisena, tai jotain.

Vihdoin hän tuli luoksemme.

Mr.Mämmissä on kaljaa
Steven kanssa kun juteltiin, tultiin siihen tulokseen, että meijän on pakko viedä sille mämmiä ens keikalle! :D Sen verran siitä oli puhetta "It looks like shit...Kind of porridge.."

"I love saatana" by Steve Conte
Steveltä saatiin kyltin toiselle puolelle nimmari, Dregeniltä toiselle. Jouduimme suorittamaan surullisen kahtia repimisen.

...Mä rakastan matkustaa junalla puol yhdeltä yöllä.

4 kommenttia :

 1. Ahihi <3 En kestä oli vaa niin eeppinen päivä :D
  Hyvihä sult englannin puhumine suju verrattuna siihen et ite meinasin lähinnä tukehtua omaan kieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että...Naurattaa vaan,ku ajattelen koko eilistä. :'D

   Poista
 2. Mä niin repesin otsikolle!! xDD Jeje! Paras trippi ever! Ruissiin sit! ;D

  VastaaPoista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)